bizimkocaeli
Puanı : 65314.99
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • HALİL GÜNDÜZ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

    Yeraltı Dünyasının Tanınmış İsimlerinden Biri Olan Erzurumlu Halil Gündüzden Numan Kurtulmuşa Flaş Açıklama

    29.10.2016 03:45
  • KÖRFEZDE POMPALI SİLAHLA SALDIRI

    Körfezin Tanınmış İsimlerinden Biri Olan Rahmetli Teyfik Kalaycı'nın Oğlu İsmail Kalaycı Ve Kimlikleri Henüz Tespit Edilemeyen 2 Arkadaşı Körfez İlimtepe Mahallesinde Güpegündüz Pompalı `Silah` Ve Bıçaklarla Dehşet Saçtılar Olayda 1 Kişi Almış Olduğu Bıçak Ve Kursun Yaralarıyla Çeşitli Yerlerinden Yaralandı

    27.10.2016 22:35
  • VAN F TİPİ CEZAEVİNDE BURAK DÖNER DEVRİMİ

    Uyuşturucu Çetesi Liderini Öldürdüğü İçin `Van` F `Tipi` Cezaevinde Yatmakta Olan Yeraltı Dünyasının Tanınmış İsimlerinden Biri Olan Burak Döner Ve Beraberindeki 3 Ülkücü Mahkun `Van` F `Tipi` Cezaevinde Teröristlere Karsı Vermiş Oldukları Mücadeleler Sonucu Aylardır `Aile` Görüş Hakları Engelleniyordu Ve Hücrelerde Yatırılıyorlardı Mücadeleleri Sonuç Verdi Ve Bakın Cezaevinde Ne Oldu

    27.10.2016 19:18
  • Can Dündara Alaattin Çakıcının Hayranından Yalan Haber Kurşunu

    Gazeteci Can Dündar'a silahlı saldırıda bulunan Murat Şahin `mahkeme` sonrası açıklama yaptı

    24.10.2016 15:16
  • Son Kabadayı Alaattin Çakıcıdan Flaş Mektup

    Son Kabadayı Alaattin Çakıcı Göndermiş Olduğu Mektupta Avukat Can Sevinç, Oğlu Ali Çakıcı, Can Kardeşleri Yusuf Teke Ve Üzeyir Çakmaktaştan Başka Kimsenin Hakkında Açıklama Yapamayacağını Söyleyerek Serkan Kurtuluş Benim `Dünya` Ahiret Kardeşimdir Dedi

    21.10.2016 20:07
  • Serkan Kurtuluş'tan Erol Evcil Ve Korumalarına Hodrimeydan

    Yeraltı Dünyasının Tanınmış İsimlerinden Biri Olan İzmirli Serkan Kurtuluş İle Ermeni Asıllı Ararat Demir Kardeşler Arasındaki Husumet Nedeniyle Ararat Demirlerden 1 Ayda 2 si Ağır Yaralı `Olmak` Üzere 8 kişi yaralandı ve Serkan Kurtuluş `Sosyal Medya` Hesabından Erol Evcil Ve Korumalarına Meydan Okudu

    19.10.2016 18:23
  • ÇAKICIDAN FLAŞ AÇIKLAMA : FETÖ İLLÜMİNATİ BAĞLANTILIDIR

    15 Temmuz hain darbe girişiminin ardındaki güçlerin bu uluslararası güçler olduğunu söyleyen Son Kabadayı Alaattin Çakıcı, örgütün İlluminati bağlantılı olduğunu söylemiştir.

    17.10.2016 23:04
  • ÜNLÜ KABADAYI AHMET TEKİN BAYKAL HAKİM KARSISINA ÇIKARILDI

    Feto - Pdy üyeleri tarafından 2008 yılında yapılan anafor operasyonu kumpasıyla gözaltına alınan ve yıllardır suçsuz yere cezaevlerinde yatan Egenin Efesi olarak bilinen ünlü kabadayı Ahmet `Tekin` Baykal Özgecan Aslan'ın Katili Suphi Altındökenin Cezaevinde öldürülmesi olayında Azmettirici olduğu Kumpası kurularak `Van` f `tipi` cezaevine sürgün edilmişti.

    15.10.2016 05:08
  • ERKAN AZERİ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

    Milliyetçi Hareket Partisi `Kocaeli` İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri `Sosyal Medya` Hesabından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluyla İlgili Flaş Açıklamalarda Bulundu.

    15.10.2016 04:57
  • ALAATTİN ÇAKICI'YA ÖZGÜRLÜK YOLU AÇILIYORMU?

    Geçtiğimiz hafta Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemeye çıkan Son Kabadayı Alaattin Çakıcı, aldığı cezaların CIA uzantılı FETÖ örgütüne mensup savcı ve hakimler tarafından verildiğini iddia ederken, haksız yere `ceza` aldığını ve fazla `ceza` yattığını söyledi.

    14.10.2016 16:03
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.